EasyParty is ontwikkeld met Nederlandse cateraars en beheert alle processen vanaf offerteaanvraag tot facturatie overzichtelijk in één systeem. Vanuit hier worden alle lijsten en documenten zoals offertes, materiaallijsten, bestellijsten en keukenbonnen gegenereerd. EasyParty is inmiddels in gebruik bij een groot deel van de Nederlandse cateraars.

 

Wat kan EasyParty voor mijn bedrijf betekenen?

EasyParty geeft antwoord op diverse vragen in uw organisatie. Het is een tool waarmee uw medewerkers meer inzicht krijgen in diverse onderdelen van het proces. Door middel van onze oplossing kunt u o.a. antwoorden krijgen op de volgende vragen:

  1. Hoe krijg ik inzicht in mijn rendement per evenement?
  2. Hoe zorg ik ervoor dat mijn sales afdeling niet onder de marge gaat verkopen?
  3. Hoe houd ik grip op de wijzigingen in de bestellingen van de keuken?
  4. Hoe stuur ik een hele productiekeuken aan?
  5. Hoe weet ik zeker dat mijn magazijn 100% uitlevert?
  6. Hoe beheer ik mijn voorraad het meest efficiënt?
  7. Hoe verkrijg ik inzicht in de voor- en nacalculatie van mijn evenement?
  8. Hoe voorkom ik dat een evenement niet gefactureerd wordt?
  9. Hoe kan ik automatiseren en nog maatwerk per evenement leveren?

 

Hoe werkt EasyParty?

Doordat alle processen in één systeem te beheren zijn, hoeft alle data maar één keer verwerkt te worden. De gewonnen tijd kunt u gebruiken om te focussen op (nieuwe) opdrachtgevers en markten. Omdat alle data wordt bijgehouden binnen één systeem, kunt u meer data analyseren en krijgt u meer inzicht op waar en door wie de omzet binnenkomt. De functionaliteit van EasyParty is aanpasbaar voor grote en kleine cateraars door zijn modulaire opbouw. In de basis van het systeem zijn de meest voorkomende functies opgenomen, hiermee bent u prima in staat uw organisatie te automatiseren. Daarnaast is EasyParty, door middel van diverse modules, aan te passen aan uw bedrijfsproces. Zo betaalt u alleen voor de functionaliteit die u nodig heeft en kunnen wij zowel grote als kleine bedrijven helpen met het automatiseren van de bedrijfsprocessen.

 

Wilt u meer weten over EasyParty?

EasyParty is een product van KJ Software en heeft een eigen website. Hierop kunt u informatie vinden over de werkwijze, modules en klanten. Ook kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief, zo zorgt u dat u up-to-date blijft met relevante tips en informatie uit de branche. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op: https://www.easyparty.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?