Kassasystemen

Gebruiksvriendelijke kassasystemen voor jouw horecagelegenheid, lunchroom of restaurant.

Online, offline en ook op de tablet

POS-systemen die werken

Wat is een kassasysteem?

Point-of-sale systemen voor ondernemers
Iedereen weet wat een kassa is. Bij KJ hebben we een systeem ontwikkeld dat op iedere PC werkt. Je beheert online de producten, prijzen en layout van jouw restaurant of lunchroom. Dit kan gewoon op kantoor, maar ook thuis op de bank. Op basis van jouw behoeftes richten wij het systeem samen met je in. Jouw werknemers kunnen door middel van de kassa of een gekoppelde tablet met de mobiele app alle klanten optimaal bedienen.

Simpel, snel en gebruiksvriendelijk

Waarom ons kassasysteem?

Een systeem dat gewoon werkt, zonder 100.000 overbodige functies
Open je volgende week jouw lunchroom, restaurant of horecagelegenheid? Dan kunt je ons systeem snel in gebruik nemen. Het systeem is gebruiksvriendelijk van opzet en overal via het web te beheren. Realtime informatie over de omzet inzien of snel een product toevoegen is altijd mogelijk. We hebben het systeem zo simpel mogelijk gemaakt en alleen functies toegevoegd die je echt nodig hebt. Uitbreiden kan later altijd nog. Heb je een franchise onderneming of wil je het systeem in combinatie met EasyParty gebruiken, het kan allemaal.

Snel meer inzicht in uw omzet

Hoe maakt het jouw werk leuker?

Meer dan 40 bedrijven gingen je voor
Inmiddels wordt ons Kassasysteem gebruikt door meer dan 40 bedrijven verspreid over heel Nederland. Onder andere de franchiseformule van Brownies & Downies maakt gebruik van onze kassa. Je kunt gewoon thuis vanaf de bank de kassa, omzetten en producten beheren. De medewerkers zien direct de wijzigingen en kunnen jouw klanten optimaal bedienen. Met de tablet wordt het nog leuker, daarmee kunt je bijvoorbeeld ook klanten op het terras snel bedienen.

Deze klanten gingen je voor en gebruiken kassasystemen van KJ Software

De voordelen van onze kassasystemen maken het werk leuker

Geen dure hardware

Onze kassa werkt op (bijna) iedere PC met een touchscreen. Je betaalt dus geen duizenden euro's voor de hardware.

Altijd inzicht in de omzet

Via het online beheer, zie je direct de huidige omzet. Even snel een wijziging maken in het assortiment om meer te kunnen verkopen is dan ook zo gebeurt.

Online en offline

Je beheert de kassa online. Heb je even geen internet, dan werkt de kassa gewoon. De data wordt dan later gesynchroniseerd.

Ook beschikbaar op een tablet

Onze software werkt ook op een tablet. Heb je een terras, of wil je flexibeler zijn? Dan kun je het systeem uitbreiden met onze app. Wel zo leuk!

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • We zijn blij met ons nieuwe maatwerk portaal myedufax.com. Dit is precies wat we voor ogen hadden. Het is echt heel mooi geworden, echt fijn dat we dit nu hebben. Inhoudelijke kennis is hiermee direct toegankelijk voor gezinnen en bedrijven. Het proces is hiermee een stuk vriendelijker geworden voor de gezinnen en bedrijven. En ook voor ons intern werkt het natuurlijk een stuk efficiënter. Lees de hele case!
 • Daphne van Hoeven
  Alle presentaties en displays veranderen om de haverklap. Daar moesten we telkens onze oude softwareleverancier voor bellen. Om gek van te worden! Dankzij KJ kunnen we dit zelf. En nog mooier … de tool wordt gekoppeld aan ons ERP-systeem. Zo hebben we alles in één pakket. Dit hadden we zelfs niet durven dromen. Lees de hele case!
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?