Bent u op zoek naar een kassasysteem voor uw evenementenlocatie of horecagelegenheid? Wij bieden u een compleet systeem dat gemakkelijk te beheren en te gebruiken is; geen onduidelijke knoppen of acties, maar gewoon een overzichtelijk systeem dat prettig werkt.

 

Voordelen voor uw organisatie

Boekhoudkoppeling schiet alles door naar uw boekhouder
Middels een koppeling met een boekhoudpakket worden uw administratieve gegevens direct doorgeschoten naar uw boekhouder.

Inzicht in uw verkochte producten
Door middel van exports krijgt u inzicht in de verkochte producten en uw omzet. Het is mogelijk te filteren op een tijdseenheid. Hierbinnen kan vervolgens gefilterd worden op: totaalomzet, productcategorie, product, medewerker en locatie.

Kassa-applicatie ook beschikbaar op tablet
Lopen uw medewerkers veel op het terras? Dan kan werken met een tablet efficiënt zijn. De kassa-applicatie is ook beschikbaar voor tablets en werkt samen met de vaste kassa(s).

Koppeling met EasyParty mogelijk
Door een koppeling met de module Evenementplanning te maken kan de evenementmodus in de kassa worden ingeschakeld, zodat de kassa als turflijst voor bepaalde evenementen kan worden gebruikt. De verkoopprijs kan naar wens worden aangepast en er kan een factuur na afloop van het evenement worden opgesteld en verstuurd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?