Voorstelrondje: Rob van de Ven

 

Voorstelrondje: Rob van de Ven
Deze 33-jarige sportfanaat helpt onze projectleiders sinds juli met het plannen van alle projecten. Het leggen van de puzzel noemtie ’t zelf. Hij woont in Beek & Donk en neemt elke dag een bak aan ervaring mee naar Veghel. Dat hebben in de eerste week meteen gemerkt. Hij is goed bezig! Hoe bevalt jouw eerste week Rob?


Rob vertelt:


Super! Na ruim 9 jaar plannen bij Uden Bekx Transport was ik toe aan iets nieuws. Een volgende stap. En dat heb ik geweten, haha. De eerste week bij KJ komt er veel informatie op me af. Gelukkig word ik vanuit allerlei hoeken geholpen door KJ-ers. Daardoor voelt het net als bij mijn vorige baan: meteen vertrouwd!Plannen en coördineren is helemaal mijn ding


Bij Uden Bekx Transport was ik verantwoordelijk voor de planning voor Nederland en België. In 9 jaar heb ik daar veel mogen leren. Écht een mooie tijd. Bij KJ merk ik wel een andere vibe. Wat jonger en dynamischer.

Plannen en coördineren in die sfeer is helemaal mijn ding. Je zit overal tussenin. Tussen het testen. Overleg met de klant. Overal krijg je iets van mee. En het is aan mij om de puzzel op te lossen. Dat vind ik het mooiste.
Kennismaking tijdens de KJ-XXL borrel


Verder voelt de eerste week ook wel een beetje zoals bij Eeterij Uniek, waar ik in het weekend werk. Een horeca vibe. Hard werken. En hard feesten. Mijn eerste kennismaking na de sollicitatie met het team was tijdens de KJ-XXL borrel. Ze weten wel hoe ze hier een feestje moeten bouwen. Dat was meteen gezellig! Waar vind je dat nog meer in je werk?
Helemaal gek van sport


Naast mijn werk ben ik helemaal gek van sport. In het weekend voetbal ik met vrienden bij Sparta ’25. Met mijn broertje heb ik een seizoenkaart van PSV. Wielrennen. Hardlopen. En ook nog zaalvoetballen trouwens. Noem het maar op. Verder vind ik een avondje met vrienden gewoon gezellig. Of een spelletjes avond met de familie. Keertje uiteten. Laten we het erop houden dat ik graag onder de mensen ben.


Ik ben pas een weekje bezig en ga de komende tijd veel leren. Als je klant bent van KJ is de kans groot dat we elkaar de komende tijd leren kennen. Dat lijkt me leuk. En dan ga ik er alles aan doen om bij ons intern de puzzel voor jou goed te leggen.

Rob van de Ven