Maak kennis met Britt

Misschien zag je het de afgelopen maanden voorbij komen: er stond een vacature open als KJ tester/coördinator. Een plek voor een echte aanpakker, iemand die graag wil leren en elke dag het verschil gaat maken. En precies deze persoon vonden we in november! Britt van Alphen is haar naam. Al werkt ze pas een paar weken bij KJ, ze draait al op volle toeren. Plannen, testen en het coördineren van projecten. Maak kennis met Britt.

Een diëtist bij KJ?

Klopt helemaal, mijn naam is Britt van Alphen, woonachtig met mijn vriend in een paleisje in het pittoreske Boekel. De afgelopen 5 jaar werkte ik als diëtist. Voeding vind ik nog steeds reuze interessant, maar het werk als diëtist was voor mij niet uitdagend en spannend genoeg. Dus ging ik verder kijken dan de gezondheidssector. Nog niet wetende dat ik bij het leukste software bedrijf van Nederland ging solliciteren.

De vacature van KJ viel me op. Ik weet niet wat het was. De sfeer sprak me aan en de functie leek me een leuke uitdaging om aan te gaan. Ik herkende mezelf in het profiel dat ze in de vacature schetste. Dat de IT een totaal andere sector is maakte het juist extra interessant voor me. Dusja, dat kon maar één ding betekenen: solliciteren!

KJ-Kennismaking

Nadat mijn sollicitatiebrief was verzonden ontving ik al snel een reactie. Een kennismakinggesprek volgde en dat was precies zoals ik had verwacht. Een prettig gesprek zonder teveel poespas. Daar houd ik van.

Een mooi kantoor, leuke werkplek en ik was blij toen ik hoorde dat de klik wederzijds was. We waren er zo uit en ik kon in november meteen beginnen. Zo gaat dat schijnbaar bij KJ, gas erop. En dat ben ik buiten mijn werk ook wel gewend.

Feestje hier festivalletje daar

Mijn vrije tijd besteed ik normaal gesproken maar al te graag door met vrienden en met een biertje in mijn hand op een festival terrein te staan. En tsja in deze tijd, dan maar wijn drinken met vrienden en familie thuis. Naast dat ik een deeltijd bourgondiër ben, ben ik veel te vinden bij Crossfit Gymert. Lekker aanpakken, net als binnen mijn nieuwe functie bij KJ.

Ik kijk uit om als tester/coördinator binnen KJ het verschil te gaan maken. Verder ga ik de komende tijd veel leren en verwacht ik lekker mee te gaan in de flow van het personeel. Als ik de eerste weken zo zie, dan moet dat helemaal goed gaan komen. Ik heb er zin in!