Even voorstellen: Quint Pruijssers

Toen Quint de enthousiaste verhalen van Luuk op school hoorde besloot hij toch eens te gaan kijken. Wie zijn die gasten van KJ Software? En zou het echt zo tof zijn om daar stage te lopen.. De topspits van WHV Loosbroek besloot positie voor de goal te kiezen en een kans te wagen. Met succes. Door zijn neusje voor de goal tikte hij zijn stage én een nieuwe job binnen. Gefeliciteerd Quint! Hopelijk hebben we de verhalen van Luuk een beetje waar kunnen maken?

De Delphi-Master Quint aan het woord:

Je kent Luuk hè, die kan het mooi vertellen. Ik ben blij dat hij me bij Demy heeft geïntroduceerd. En eerlijk is eerlijk, hij heeft geen woord gelogen. Heel vet toen ik voor het eerst het KJ-Kantoor binnen liep en de thema-vergaderruimtes in het echt zag.

Mijn stages was van het begin tot eind echt top. Ik heb zoooo veel geleerd. Ongelofelijk. Daar hoop je van te voren natuurlijk op. In het begin van mijn stage heeft Tim me veel geholpen. Hij leerde me de fijne kneepjes van de Delphi-taal. Binnen een paar dagen was ik verkocht. Dit was helemaal mijn ding en hier moest ik meer van weten.

“Échte applicaties maken vind ik het mooiste wat er is”

Tijdens mijn stage besloot ik samen met Tim om me meer en meer te focussen op Delphi. Échte applicaties maken blijft het mooiste wat er is. Zo mocht ik mijn eigen mail service en vingerscan urenregistratie applicatie bouwen, en met de hulp van Robin ook mee bouwen aan een boekhoudkoppeling. Je wordt elke keer in het diepe gegooid, maar met Robin als maatje komt dat elke keer goed. Toch is dat niet de enige uitdaging op kantoor. Zo is er ook een FIFA-strijd gaande in de pauze..

“Het scorebord van FIFA spreekt voor zich”⚽

Joost, Rob en Robin denken allemaal kans te maken op de Koning-FIFA trofee. Elke pauze strijden we in teams van twee voor de overwinning. Dat gaat er flink op en ik verwacht niet dat we het eens gaan worden met elkaar, maar het scorebord spreekt natuurlijk elke pauze voor zich haha. Heel leuk dat we binnen KJ zo met elkaar om gaan. Zo mocht ik ook de KJ-Dag samen met Mieke organiseren. Dat was ook weer een dik feest en zegt veel over hoe het is om bij KJ te werken. Een soort combinatie tussen een familie en een vriendengroep. Mooi is dat.

Ik ben harstikke blij met de kans die ik bij KJ heb gekregen. Elke dag ga ik met een grote glimlach naar kantoor. De work hard, play hard mode vind ik het tofste. Door de weeks hard werken en knallen. En er dan tijdens de vrijdagmiddag borrel een kei mooi feestje van maken en lekker los gaan. Voor mij de perfecte combinatie waar ik me helemaal in kan vinden.

Quint Pruijssers