Maak kennis met KJ-Paul

Sinds begin juli is onze Paulus gepromoveerd tot de Tony Hawk van KJ. Al zijn projecten verliepen tijdens zijn stage op rolletjes. We hadden ook niet anders van hem verwacht: je bent een skateboarder of je bent het niet. De beloning? Een contract én ondertussen ook een contractverlenging. Netjes! Dus Paul, neem ons in sneltreinvaart eens mee in jouw KJ rit van het afgelopen jaar..

Paul vertelt:

Een stage om nooit te vergeten

Voor mijn opleiding ICT aan het Summa College Eindhoven was ik op zoek naar mijn tweede stage. Ik zocht naar wat meer uitdaging dan de vorige keer waar het vooral front-end klussen waren. Ik kan je vertellen.. dat heb ik geweten toen ik bij KJ kon starten, haha!

Mijn stage bij KJ begon dit jaar en door corona was niet iedereen op kantoor aanwezig. Gelukkig mochten alle stagiaires gewoon komen en hadden we elke dag begeleiding van Tim en Demy. Daardoor konden we snel aan de slag.

We leerden de KJ-werkwijze en met Luuk, Abe en Quint mochten we het Edufax portaal na gaan maken. Zelf vond ik hierbij vooral de web-kant in combinatie met de koppelingen aan de achterkant super vet. Echt next-level wat ze hier in Veghel ontwikkelen. Dat ging allemaal wel aardig, tot Floris aan z’n schouder werd geopereerd..

.. en ik de typemachine van Floris werd 🙈

Door de operatie kon Floris niet meer typen en werd ik aan hem gekoppeld. Ik mocht zijn hersenpan lenen en ondertussen was ik zijn typmachine. Je kunt je niet voorstellen hoeveel ik toen heb geleerd. Echt bizar.

Elke dag zag ik hoe Floris ontwikkelde en kon ik het zelf toepassen. SQL, PHP, JavaScript, bedrijfsprocessen en GIT, alles werd ineens zoveel duidelijker. Leren tot de max.

Een toptijd met een leuke club mensen!

Ik ben dankbaar voor de toffe stage. Echt een toptijd met een leuke club mensen. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel met vrienden te zijn. De ene keer op de stap, dan weer skaten in het skatepark of een dagje snowboarden in een indoorhal. Precies die sfeer voel ik hier bij KJ.

De thema-vergaderruimtes, de feesten, borrels maar ook de wishlist vind ik echt tof. Aan het einde van een goede week mag je een stem uitbrengen. Zo hebben we nu samen een F1 Playseat bij elkaar weten te sparen. Mega toch?

Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik bij KJ kon starten als ontwikkelaar. En dat mijn contract binnen een paar maanden al verlengd werd. Dat geeft veel vertrouwen voor de toekomst!

Paul Berkers