Standaard software is gemaakt op basis van de wensen van de massa, niet op uw wensen. Uw organisatie moet zich dan aanpassen aan de software, niet andersom. Dat vinden wij onzin! Maatwerk software sluit aan op uw organisatie en werkwijze, waarbij meerdere processen in één ERP-systeem worden samengebracht.

 

Wat is maatwerk software?

Maatwerk software is: “software die speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld is en meegroeit met de veranderingen in uw organisatie”. Het bevat alleen de functies die u gebruikt en doet precies wat u van de software verlangt. Daarnaast bent u de eigenaar van het systeem en betaalt u geen periodieke licentiekosten.

In de praktijk zijn standaardoplossingen vaak gericht op één proces in een organisatie, daardoor moet u meerdere pakketten aanschaffen om uw organisatie te automatiseren. Maatwerk software ondersteunt meerdere processen en integreert deze in één enkel ERP-systeem waardoor alle informatie op te vragen is.

Maatwerk software stelt u in staat om de software naadloos aan te laten sluiten op uw bedrijfsprocessen; uw werkwijze is tenslotte uniek.

 

Voordelen van maatwerk software

Maatwerk software kent vele ongegronde opvattingen, zo zou het bijvoorbeeld vele malen duurder zijn dan standaard software. In tegenstelling tot standaard software betaalt u alleen voor de functies die u ook daadwerkelijk gebruikt. Door onze kennis en ervaring te combineren met uw werkwijze kunnen wij snel een goed systeem voor u samenstellen, dat uiteindelijk naar uw wens wordt ontwikkeld.

 

Maatwerk software:

  • sluit naadloos aan op uw organisatie;
  • is gemakkelijk te koppelen aan bestaande software;
  • groeit mee met uw organisatie;
  • bevat geen overbodige functies;
  • verbetert de productiviteit van uw medewerkers;
  • ondersteunt verschillende bedrijfsprocessen.

Bent u benieuwd wat maatwerk software kan betekenen voor uw organisatie? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs of bekijk voor meer informatie onze projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?