Maatwerk Software

Software die past bij het bedrijf en de processen
Gebruiksvriendelijke oplossingen op maat

Geen generiek pakket

Wat is maatwerk software?

Software voor jou en jouw organisatie
Maatwerk software is: “software die speciaal voor jou ontworpen en ontwikkeld is en meegroeit met de veranderingen in de organisatie”. Het bevat alleen de functies die je gebruikt en doet precies wat je van de software verlangt.

Daarnaast ben je "eigen baas" van het systeem en bepaal je welke functionaliteit wel of niet wordt toegevoegd.

Maximale aansluiting

Waarom maatwerk?

De voordelen van maatwerk software
Maatwerk software kent vele ongegronde opvattingen, zo zou het bijvoorbeeld vele malen duurder zijn dan standaard software. In tegenstelling tot standaard software betaal je alleen voor de functies die je ook daadwerkelijk gebruikt.

Door onze kennis en ervaring te combineren met jouw werkwijze kunnen wij snel een goed systeem samenstellen, dat uiteindelijk naar jouw wens wordt ontwikkeld.

Voor de organisatie

Hoe maakt het jouw werk leuker?

Software die werkt voor jou
Maatwerk software komt in vele vormen en maten. Wij brengen in kaart wat je wilt automatiseren en hoe er efficiënter gewerkt kan worden. De software moet de uitdagingen in de organisatie gemakkelijker maken. Het automatiseren van onnodige processtappen optimaliseert het proces en voorkomt herhaling en fouten. Het werk uitbesteden aan een maatwerk softwareoplossing biedt in alle gevallen een flinke tijdsbesparing. Zo kunnen jouw medewerkers en jijzelf zich focussen op het werk waar je echt mee bezig zou moeten zijn. Dat maakt het werk een stuk leuker.

Deze klanten gingen je voor en gebruiken maatwerk software van KJ Software

Maatwerk software klanten

Maatwerk, op basis van jouw wensen en onze kennis

Zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden
Een goede aansluiting op het bedrijfsproces is belangrijk. Hiervoor maken we gebruik van onze kennis en jouw wensen en eisen. Zo maken we elkaar slimmer en zorgen we voor een goede oplossing die het werk leuker maakt. Wat voor systemen maken we dan zoal? Hieronder een greep uit onderdelen van onze ERP-oplossingen.

De voordelen van maatwerk maken het werk leuker

Doet wat het moet doen

En niets anders! Wij maken een oplossing die aansluit bij de problemen in jouw organisatie. Niet die van 100.000 andere bedrijven.

Gemakkelijk te koppelen

Geen gezeur meer met overtypen van data, gewoon een koppeling bouwen. Zo zien wij dat graag. Wij koppelen met ieder systeem dat ons de mogelijkheid biedt.

Je bent geen nummertje

Onze software sluit aan op jouw processen en is daarom specifiek voor jou gemaakt. Wij bouwen samen aan het systeem en luisteren naar de wensen.

Koppelen met andere systemen

Koppelingen maken met andere software om ervoor te zorgen dat data niet overgetypt hoeft te worden. Dat bespaart een hoop tijd.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • We zijn blij met ons nieuwe maatwerk portaal myedufax.com. Dit is precies wat we voor ogen hadden. Het is echt heel mooi geworden, echt fijn dat we dit nu hebben. Inhoudelijke kennis is hiermee direct toegankelijk voor gezinnen en bedrijven. Het proces is hiermee een stuk vriendelijker geworden voor de gezinnen en bedrijven. En ook voor ons intern werkt het natuurlijk een stuk efficiënter. Lees de hele case!
 • Daphne van Hoeven
  Alle presentaties en displays veranderen om de haverklap. Daar moesten we telkens onze oude softwareleverancier voor bellen. Om gek van te worden! Dankzij KJ kunnen we dit zelf. En nog mooier … de tool wordt gekoppeld aan ons ERP-systeem. Zo hebben we alles in één pakket. Dit hadden we zelfs niet durven dromen. Lees de hele case!
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?