Maatwerk Software

Software die past bij uw bedrijf en uw processen
Gebruiksvriendelijke oplossingen op maat

Geen generiek pakket

Wat is maatwerk software?

Software voor u en uw organisatie
Maatwerk software is: “software die speciaal voor u ontworpen en ontwikkeld is en meegroeit met de veranderingen in uw organisatie”. Het bevat alleen de functies die u gebruikt en doet precies wat u van de software verlangt.

Daarnaast bent u "eigen baas" van het systeem en bepaalt u welke functionaliteit wel of niet wordt toegevoegd.

Maximale aansluiting

Waarom maatwerk?

De voordelen van maatwerk software
Maatwerk software kent vele ongegronde opvattingen, zo zou het bijvoorbeeld vele malen duurder zijn dan standaard software. In tegenstelling tot standaard software betaalt u alleen voor de functies die u ook daadwerkelijk gebruikt.

Door onze kennis en ervaring te combineren met uw werkwijze kunnen wij snel een goed systeem voor u samenstellen, dat uiteindelijk naar uw wens wordt ontwikkeld.

Voor uw organisatie

Hoe maakt het uw werk leuker?

Software die werkt voor u
Maatwerk software komt in vele vormen en maten. Wij brengen in kaart wat u wilt automatiseren en hoe er meer efficiënt gewerkt kan worden. De software moet de uitdagingen in uw organisatie gemakkelijker maken. Het automatiseren van onnodige processtappen optimaliseert uw proces en voorkomt herhaling en fouten. Het werk uitbesteden aan een maatwerk softwareoplossing biedt in alle gevallen een flinke tijdsbesparing. Zo kunnen uw medewerkers en uzelf zich focussen op het werk waar u echt mee bezig zou moeten zijn. Dat maakt het werk een stuk leuker.

Deze klanten gingen u voor en gebruiken maatwerk software van KJ Software

Maatwerk software klanten

Maatwerk, op basis van uw wensen en onze kennis

Zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden
Een goede aansluiting op uw bedrijfsproces is belangrijk. Hiervoor maken we gebruik van onze kennis en uw wensen en eisen. Zo maken we elkaar slimmer en zorgen we voor een goede oplossing die het werk leuker maakt. Wat voor systemen maken we dan zoal? Hieronder een greep uit onderdelen van onze ERP-oplossingen.

De voordelen van maatwerk maken het werk leuker

Doet wat het moet doen

En niets anders! Wij maken een oplossing die aansluit bij uw problemen en die uw werk leuker maakt. Niet die van 100.000 andere bedrijven.

Gemakkelijk te koppelen

Geen gezeur meer met overtypen van data, gewoon een koppeling bouwen. Zo zien wij dat graag. Wij koppelen met ieder systeem dat ons de mogelijkheid biedt.

U bent geen nummertje

Onze software sluit aan op uw processen en is daarom specifiek voor u gemaakt. Wij bouwen samen met u aan het systeem en luisteren naar de wensen.

Koppelen met andere systemen

Koppelingen maken met andere software om ervoor te zorgen dat data niet overgetypt hoeft te worden. Dat bespaart een hoop tijd.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • Klanten kunnen nu de meeste zaken zelf regelen via het portaal. Voor hen snel en direct antwoord, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Hierdoor hebben we nu aan de telefoon meer tijd voor persoonlijk contact met de klant over andere zaken die bij hen spelen.
  Janwillen Verschuuren
  De Cromvoirtse, snel metaal op maat
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?