Mobiele apps

Mobiele apps als aanvulling op software-applicaties

Gemak dient de mens

Op smartphone of tablet

Wat zijn mobiele apps?

Applicaties voor mobiele apparaten
Een mobiele app is: “software die speciaal ontworpen is voor mobiele apparaten”. Afhankelijk van de functionaliteit en de gekozen techniek kun je deze applicaties zowel online als offline gebruiken. De applicatie is ontwikkeld of geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten zoals een tablet of smartphone. Daardoor kun je overal bepaalde data inzien, beheren en toevoegen aan het systeem.

Mobiele applicaties

Waarom een mobiele app?

De applicatie altijd bij de hand
Tegenwoordig bezit bijna iedere persoon een mobiele telefoon, met mobiele applicaties kun je dan altijd over de data beschikken. Ben je veel onderweg? Of wilt je besparen op administratief werk op kantoor? Dan kan een mobiele app uitkomst bieden. Je kunt bijvoorbeeld bij jouw klant al de benodigde gegevens invoeren en of wijzigen of opdrachten naar de werknemers sturen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door onze kennis en ervaring te combineren met jouw werkwijze kunnen wij snel een goed systeem voor je samenstellen, dat uiteindelijk naar wens wordt ontwikkeld.

Snel een eenvoudig

Hoe maakt het werk leuker?

Snel, eenvoudig en altijd in de buurt
Mobiele apps bevatten vaak alleen de meest belangrijke functies die je (onderweg) nodig hebt. Wil je jouw klanten bekijken of nieuwe afspraken plannen, dan is een mobiel apparaat daar het meest geschikt voor. Snel even notities maken of een order bijwerken doe je in een mum van tijd. Dit scheelt een hoop tijd voor jou en jouw werknemers op kantoor. 'S avonds gewoon naar huis in plaats van nog uren op kantoor zitten om de administratie te doen, dat maakt het werk een stuk leuker!

Deze klanten gingen je voor en gebruiken mobiele apps van KJ Software

mobiele apps

De voordelen van mobiele apps maken het werk leuker

Altijd dichtbij

De applicatie meenemen onderweg en snel data bijwerken of bekijken. Mobiele apps zijn uitermate geschikt om kleine handelingen te verrichten terwijl je niet op kantoor bent.

Doet wat het moet doen

En niets anders! Wij maken een oplossing die aansluit bij de problemen in jouw bedrijft. Niet die van 100.000 andere bedrijven.

Gemakkelijk te koppelen

Geen gezeur meer met overtypen van data, gewoon een koppeling bouwen. Zo zien wij dat graag. Wij koppelen met ieder systeem dat ons de mogelijkheid biedt.

Je bent geen nummertje

Onze software sluit aan op jouw processen en is daarom specifiek voor je gemaakt. Wij bouwen samen aan het systeem en luisteren naar de wensen.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • We zijn blij met ons nieuwe maatwerk portaal myedufax.com. Dit is precies wat we voor ogen hadden. Het is echt heel mooi geworden, echt fijn dat we dit nu hebben. Inhoudelijke kennis is hiermee direct toegankelijk voor gezinnen en bedrijven. Het proces is hiermee een stuk vriendelijker geworden voor de gezinnen en bedrijven. En ook voor ons intern werkt het natuurlijk een stuk efficiënter. Lees de hele case!
 • Daphne van Hoeven
  Alle presentaties en displays veranderen om de haverklap. Daar moesten we telkens onze oude softwareleverancier voor bellen. Om gek van te worden! Dankzij KJ kunnen we dit zelf. En nog mooier … de tool wordt gekoppeld aan ons ERP-systeem. Zo hebben we alles in één pakket. Dit hadden we zelfs niet durven dromen. Lees de hele case!
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?