Mobiele apps

Mobiele apps als aanvulling op uw software-applicaties

Gemak dient de mens

Op uw smartphone of tablet

Wat zijn mobiele apps?

Applicaties voor mobiele apparaten
Een mobiele app is: “software die speciaal ontworpen is voor mobiele apparaten”. Afhankelijk van de functionaliteit en de gekozen techniek kunt u deze applicaties zowel online als offline gebruiken. De applicatie is ontwikkeld of geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten zoals uw tablet of smartphone. Daardoor kunt u overal bepaalde data inzien, beheren en toevoegen aan uw systeem.

Mobiele applicaties

Waarom een mobiele app?

Uw applicatie altijd bij de hand
Tegenwoordig bezit bijna iedere persoon een mobiele telefoon, met mobiele applicaties kunt u dan altijd over uw data beschikken. Bent u veel onderweg? Of wilt u besparen op administratief werk op kantoor? Dan kan een mobiele app uitkomst bieden. U kunt bijvoorbeeld bij uw klant al de benodigde gegevens invoeren en of wijzigen of opdrachten naar uw werknemers sturen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Door onze kennis en ervaring te combineren met uw werkwijze kunnen wij snel een goed systeem voor u samenstellen, dat uiteindelijk naar uw wens wordt ontwikkeld.

Snel een eenvoudig

Hoe maakt het uw werk leuker?

Snel, eenvoudig en altijd in de buurt
Mobiele apps bevatten vaak alleen de meest belangrijke functies die u (onderweg) nodig heeft. Wilt u uw klanten bekijken of nieuwe afspraken plannen, dan is een mobiel apparaat daar het meest geschikt voor. Snel even notities maken of een order bijwerken doet u in een mum van tijd. Dit scheelt een hoop tijd voor u en uw werknemers op kantoor. 'S avonds gewoon naar huis in plaats van nog uren op kantoor zitten om de administratie te doen, dat maakt het werk een stuk leuker!

Deze klanten gingen u voor en gebruiken mobiele apps van KJ Software

mobiele apps

De voordelen van mobiele apps maken het werk leuker

Altijd dichtbij u

Uw applicatie meenemen onderweg en snel data bijwerken of bekijken. Mobiele apps zijn uitermate geschikt om kleine handelingen te verrichten terwijl u niet op kantoor bent.

Doet wat het moet doen

En niets anders! Wij maken een oplossing die aansluit bij uw problemen en die uw werk leuker maakt. Niet die van 100.000 andere bedrijven.

Gemakkelijk te koppelen

Geen gezeur meer met overtypen van data, gewoon een koppeling bouwen. Zo zien wij dat graag. Wij koppelen met ieder systeem dat ons de mogelijkheid biedt.

U bent geen nummertje

Onze software sluit aan op uw processen en is daarom specifiek voor u gemaakt. Wij bouwen samen met u aan het systeem en luisteren naar de wensen.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • Klanten kunnen nu de meeste zaken zelf regelen via het portaal. Voor hen snel en direct antwoord, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Hierdoor hebben we nu aan de telefoon meer tijd voor persoonlijk contact met de klant over andere zaken die bij hen spelen.
  Janwillen Verschuuren
  De Cromvoirtse, snel metaal op maat
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?