Online applicaties

Als verlengstuk van het ERP-systeem
Altijd en overal beschikbaar

Online ERP-systeem

Alles online
Het uitbreiden van uw huidige ERP-systeem als online verlengstuk van uw applicatie of zelfs het compleet beschikbaar stellen van alle ERP-functionaliteit is mogelijk. Het bouwen van ERP-systemen die compleet online werken behoort nu tot de mogelijkheden.

Zo creëert u een systeem dat altijd en overal beschikbaar is voor uw organisatie en eventueel voor uw klanten. Online werken biedt vele voordelen en is steeds gebruikelijker. De functionaliteit hoeft niet meer af te wijken van uw offline applicaties.

Impressie

Klik voor een voorbeeld

Bestelportaal/ Webshop

Uw vaste klanten kopen uw producten online
Producten worden steeds meer via het internet besteld. Als aanvulling op de normale verkoopkanalen bouwen wij bestelportalen waarmee producten online verkocht kunnen worden aan vaste klanten.

Het direct bestellen of opnieuw bestellen van producten op ieder gewenst moment blijkt een essentiële aanvulling op de service naar klanten. Ook als er geen ERP-systeem van KJ Software wordt gebruikt is het koppelen van een bestelportaal mogelijk. U bepaalt zelf welke producten er online aangeboden worden en tegen welke prijs.

Impressie

Klik voor een voorbeeld

Online urenregistratie en werkbonnen

Sneller en eenvoudiger factureren
Het factureren van de gewerkte uren en gebruikte materialen ten behoeve van uw buitendienst kost vaak veel tijd. Hierdoor mist u omzet en duurt het facturatieproces langer. KJ heeft voor diverse klanten online oplossingen ontwikkeld die het mogelijk maken om dit proces te versnellen.

Uw medewerkers loggen in op het online portaal en kunnen de gewerkte uren op het juiste project registreren. Verbruikte materialen kunnen ook geregistreerd worden en worden gekoppeld in het ERP-systeem. Na een korte controle kan de factuur veel sneller de deur uit.

Impressie

Klik voor een voorbeeld

Plansystemen

Weg met de papieren planning
De planning van medewerkers online communiceren is binnen steeds meer bedrijven een grote wens. Zo kan er sneller geschakeld worden en zijn wijzigingen eenvoudiger inzichtelijk.

Geen papieren planning meer, die al verouderd is op het moment van printen. Via het portaal loggen uw medewerkers in om de planning te bekijken en direct eventuele opmerkingen te communiceren.

Ook is de planning te synchroniseren met de agenda op het mobiele apparaat van uw medewerker, zo wordt miscommunicatie voorkomen.

Impressie

Klik voor een voorbeeld

Mobiel beschikbaar

Ook buiten kantoor te gebruiken
Online applicaties zijn ook te gebruiken op mobiele apparaten. Hierdoor kunnen uw medewerkers ook gebruik maken van het systeem buiten uw kantoor, wanneer ze bijvoorbeeld thuis of bij een klant zijn.

Op een mobiel apparaat kunnen ze bijvoorbeeld werkbonnen direct laten aftekenen door uw klanten en foto's uploaden van reparaties, opleveringen of andere belangrijke zaken. Een kopie van de werkbon kan dan direct verzonden worden naar de klant.

Door middel van een directe koppeling met uw ERP-systeem worden de juiste zaken direct verwerkt zodat er geen extra werk nodig is voor het overtypen van de werkbonnen.

Impressie

Klik voor een voorbeeld

Online applicaties

Wanneer je over een ERP-oplossing (van KJ), kunnen wij deze uitbreiden met een online applicatie. Hiermee komt bestaande of nieuwe functionaliteit beschikbaar op het web en kunnen de medewerkers bepaalde informatie of functies online raadplegen. Hierboven is een klein deel van onze oplossingen beschreven. Hieronder een overzicht van meer mogelijkheden:

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?