De afgelopen jaren is software steeds belangrijker geworden voor onze klanten. Met name de online bereikbaarheid van de software speelt een steeds grotere rol. KJ ziet de vraag naar mobiele webapplicaties flink groeien. Wat hebben we zoal gemaakt?

Online ERP-systeem

Het uitbreiden van uw huidige ERP-systeem als online verlengstuk van uw applicatie of zelfs het compleet beschikbaar stellen van alle ERP-functionaliteit is mogelijk. Het bouwen van ERP-systemen die compleet online werken behoort nu tot de mogelijkheden.

Urenregistratie en werkbon

Het factureren van de gewerkte uren en gebruikte materialen ten behoeve van uw buitendienst kost vaak veel tijd. KJ heeft voor diverse klanten online oplossingen ontwikkeld die het mogelijk maken om dit proces te versnellen.

Bestelportaal/ Webshop

Producten worden steeds meer via het internet besteld. Als aanvulling op de normale verkoopkanalen bouwen wij bestelportalen waarmee producten online verkocht kunnen worden aan vaste klanten.

Plansystemen

De planning van medewerkers online communiceren is binnen steeds meer bedrijven een grote wens. Zo kan er sneller geschakeld worden en zijn wijzigingen eenvoudiger inzichtelijk.

Bovenstaande onderdelen zijn ook geschikt voor mobiele apparaten, zo kunnen uw gebruikers altijd bij de data en functionaliteit van de software.