Van je strandbedje in Thailand naar een nieuwe job in Veghel. Het overkwam onze nieuwe collega Thomas 🌴☀️

Thomas aan het woord:

Hahaha, het klopt. Ik was samen met mijn vriendin op vakantie in Thailand. Op een van de laatste dagen ontmoette ik oude bekende: Tim. Tim vertelde me over KJ Software, de maatwerk oplossingen en de nieuwe sollicitatieprocedure. Ik was meteen benieuwd.

Terug in Nederland nam ik contact op met Tim. Ik solliciteerde en twee weken laten bezocht ik voor de eerste keer KJ Software. De nieuwe locatie is natuurlijk heel vet. Van Bart en Mike kreeg ik meteen een rondleiding. Ze lieten me direct de software zien en ik ontmoette een paar teamleden.

“Ik wist de eerste werkdag niet wat me overkwam”

Het voelde meteen goed. Geen spanning zoals normaal gesproken bij een sollicitatie. Gewoon een goede klik en elkaar meteen begrijpen. Een paar weken later was alles in kannen en kruiken. Ik mocht gaan starten bij KJ als consultant en mezelf gaan ontwikkelen tot echte KJ-er.

Ik werd meteen met open armen ontvangen. Zoals je wel vaker hoort kwam er de eerste weken veel op me af. Ik wist de eerste werkdag niet wat me overkwam. Zoveel informatie, nieuwe indrukken en veel energie. En ach, dat maakt het natuurlijk ook leuk.

Samen met mijn collega’s ben ik contactpersoon voor de software trajecten bij EasyParty. Dus wie weet spreken we elkaar binnenkort. Lijkt me leuk!