Over KJ Software

Wij willen het werk voor jou en jouw medewerkers leuker maken

Door de ontwikkeling van slimme maatwerk software, helpen wij organisaties groeien

Software voor iedereen

Voor wie maken wij het werk leuker?

Voor elk bedrijf bieden we een passende oplossing
Zonder onze klanten, zou KJ niet bestaan. Dagelijks spreken we met veel van onze klanten om te bepalen of we het werk voor hen nog leuker kunnen maken. We gaan samen met ze aan de slag om de softwareoplossing nog beter aan te laten sluiten op het proces en zetten graag de puntjes op de "i".

Met onze ervaring in diverse branches kunnen we altijd een passende oplossing vinden, hoe complex de uitdaging ook is. Wij gaan de uitdaging dan ook graag aan. Onze oplossingen en ervaringen van onze klanten hebben wij voor je verzameld.

Snel naar de eindstreep

Simpele oplossingen voor complexe processen

Met zo min mogelijk stappen naar het resultaat
(Complexe) processen vertalen naar gebruiksvriendelijke applicaties voor grote en kleine bedrijven, dat doen we graag. Dagelijks maken meer dan 50 bedrijven gebruik van onze software. Het doel is om met zo min mogelijk stappen het werk uit te kunnen voeren. We beginnen met de basis en breiden daarna de functionaliteit uit om een optimale aansluiting te garanderen.

Om te komen tot het beste resultaat gaan we een intensief traject met je aan, waarin wij je het hemd van het lijf vragen. We bekijken de handelingen die jij en jouw mensen op dit moment verrichten en gaan aan de slag met het in kaart brengen van de gewenste oplossing.

Wat vinden we leuk?

Koppelen met andere systemen

Koppelingen maken met andere software om ervoor te zorgen dat data niet overgetypt hoeft te worden. Dat bespaart een hoop tijd.

Software die meegroeit

Wij geloven in software die meegroeit met de organisatie. Verandert of groeit het bedrijf, dan moet de software meegroeien. Flexibiliteit is dus een must.

Wat vinden we niet leuk?

Data overtypen

Het overtypen van data in een ander systeem vinden wij nutteloos werk. Buiten dat is het een foutgevoelige en tijdrovende klus.

Software die maar half wordt gebruikt

Standaard software bevat veel functies. Vaak teveel. Het sluit dus niet 100% aan op de processen. Verandert de organisatie, dan groeit de software niet mee.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • We zijn blij met ons nieuwe maatwerk portaal myedufax.com. Dit is precies wat we voor ogen hadden. Het is echt heel mooi geworden, echt fijn dat we dit nu hebben. Inhoudelijke kennis is hiermee direct toegankelijk voor gezinnen en bedrijven. Het proces is hiermee een stuk vriendelijker geworden voor de gezinnen en bedrijven. En ook voor ons intern werkt het natuurlijk een stuk efficiënter. Lees de hele case!
 • Daphne van Hoeven
  Alle presentaties en displays veranderen om de haverklap. Daar moesten we telkens onze oude softwareleverancier voor bellen. Om gek van te worden! Dankzij KJ kunnen we dit zelf. En nog mooier … de tool wordt gekoppeld aan ons ERP-systeem. Zo hebben we alles in één pakket. Dit hadden we zelfs niet durven dromen. Lees de hele case!
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?