Webportalen

Alles overal en altijd beschikbaar

Webportalen bieden je de mogelijkheid

Applicatie op het web

Wat is een portaal?

De applicatie online bereikbaar
Een webportaal is: “software die speciaal voor het web ontworpen en ontwikkeld is”. Medewerkers kunnen, mits gewenst, altijd en overal inloggen en het systeem raadplegen.

Geen enkel portaal is hetzelfde. We hebben er dan ook diverse gemaakt. Denk aan klantportalen, dealerportalen en portalen waarin medewerkers documenten kunnen raadplegen m.b.t. de processen.

Altijd online

Waarom een portaal?

Ultieme flexibiliteit
Wilt u dat medewerkers altijd en overal bij de juiste gegevens kunnen? Dan is een portaal de juiste keus. Ook kunt klanten laten inloggen om bestellingen te plaatsen of informatie te raadplegen.

Een webportaal kan net als een desktopapplicatie veel functionaliteit bevatten. Een ERP-systeem op het web is bijvoorbeeld een denkbare oplossing.

Gebruiksgemak

Hoe maakt het jouw werk leuker?

Gemak + beschikbaarheid = efficiëntie
Een portaal is voor alle gebruikers altijd en overal bereikbaar. Dit maakt het enorm gemakkelijk om gegevens in te voeren of te raadplegen. Ook klanten kunnen bepaalde informatie bekijken. Dit scheelt telefoontjes met vragen en biedt transparantie richting jouw opdrachtgevers. Webapplicaties zijn daarnaast zeer gebruiksvriendelijk. Daardoor kun je snel "complexe" berekeningen, procedures of gegevensverzamelingen raadplegen. Dit maakt een portaal zeer efficiënt voor jouw medewerkers of klanten.

Deze klanten gingen je voor en gebruiken een portaal van KJ Software

Deze klanten gingen je voor

De voordelen van een maatwerk webportaal maken het werk leuker

Gemakkelijk te koppelen

Geen gezeur meer met overtypen van data, gewoon een koppeling bouwen. Zo zien wij dat graag. Wij koppelen met ieder systeem dat ons de mogelijkheid biedt.

Altijd online

Jouw gegevens overal en altijd bij de hand. Onderweg, thuis of op kantoor. Ultieme flexibiliteit voor jouw werknemers maken het werk veel leuker.

Doet wat het moet doen

En niets anders! Wij maken een oplossing die aansluit bij jouw bedrijf. Niet die van 100.000 andere bedrijven.

Je bent geen nummertje

Onze software sluit aan op de processen en is daarom specifiek voor jou gemaakt. Wij bouwen samen aan het systeem en luisteren naar de wensen.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • We zijn blij met ons nieuwe maatwerk portaal myedufax.com. Dit is precies wat we voor ogen hadden. Het is echt heel mooi geworden, echt fijn dat we dit nu hebben. Inhoudelijke kennis is hiermee direct toegankelijk voor gezinnen en bedrijven. Het proces is hiermee een stuk vriendelijker geworden voor de gezinnen en bedrijven. En ook voor ons intern werkt het natuurlijk een stuk efficiënter. Lees de hele case!
 • Daphne van Hoeven
  Alle presentaties en displays veranderen om de haverklap. Daar moesten we telkens onze oude softwareleverancier voor bellen. Om gek van te worden! Dankzij KJ kunnen we dit zelf. En nog mooier … de tool wordt gekoppeld aan ons ERP-systeem. Zo hebben we alles in één pakket. Dit hadden we zelfs niet durven dromen. Lees de hele case!
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?