Voor wie maken wij het werk leuker?


Deze bedrijven gingen je voor en werken met oplossingen van KJ

Al jaren ontwikkelen we oplossingen voor de meest uiteenlopende bedrijven in diverse branches. Dagelijks werken meer dan 160 verschillende bedrijven met onze softwareoplossingen. Deze bedrijven werken allemaal met een of meerdere oplossingen van KJ Software. Hieronder zie je greep uit onze klanten.


Wat onze klanten over KJ zeggen

 • Klanten kunnen nu de meeste zaken zelf regelen via het portaal. Voor hen snel en direct antwoord, 7 dagen per week en 24 uur per dag. Hierdoor hebben we nu aan de telefoon meer tijd voor persoonlijk contact met de klant over andere zaken die bij hen spelen.
  Janwillem Verschuuren
  De Cromvoirtse, snel metaal op maat
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company