Tim is 10 jaar KJ-er! 🥳

Jeeeej!! Tim is 10 jaar KJ-er, dus het is tijd voor een feestje! In de afgelopen jaren heeft onze Timothy ongeveer elke pet binnen het team op gehad. Ontwikkelaar, Strijder R&D, EasyParty Koning of Eindbaas Ontwikkelstraat. Waar we ‘m ook nodig hadden, altijd stond hij voor ons klaar en elke uitdaging greep hij met beide handen aan. Altijd op dezelfde manier: gewoon vol gas. En daar houden we wel van. Tim, van harte gefeliciteerd met je 10-jarige jubileum. Een mooie mijlpaal en super gave tijd met veel mooie momenten. Toch?

Tim vertelt:

Nondeju.. 10 jaar alweer. De tijd is de afgelopen jaren voorbijgevlogen. Ik herinner me de overstap naar KJ nog goed. Puur toeval eigenlijk. Ik had net besloten een baan te zoeken die bij mijn opleiding aansloot. Via-via hoorde ik dat Bart en Peter op zoek waren naar een ontwikkelaar. Ik weet nog dat ik dacht: ik stuur mijn CV op en dan zie ik wel. Twee gesprekken en een assessment later was het rond. Dat ging snel.

Ontwikkelaar in hart en nieren

Niet wetende dat ik zo’n prachtige tijd binnen KJ tegemoet zou gaan. Ik begon met het ontwikkelen van wat websites maar haakte binnen een maand aan bij het Hutten project. Toen al samen met Peter, Cynthia, Demy en Sander. Het werd de basis van EasyParty, wat we in de jaren daarna flink hebben doorontwikkeld.

Ik ben van zoveel gave projecten onderdeel geweest. Dan zit ik ook echt helemaal op mijn plek. Laat mij maar ontwikkelen. Dingen maken. Dan komt het helemaal goed. Woensdagavonden of zaterdagen. Of klussen aan het pand met z’n allen. Gaaf is dat.

Hard werken en nog harder feesten

Uiteindelijk is het altijd die sfeer binnen KJ die het verschil heeft gemaakt. Samen hard werken en hard feesten. Ik zou echt niet weten hoeveel feestjes we in de afgelopen 10 jaar gehad hebben. Het combi-weekend Malaga-Mallorca was heel vet. Portugal was top. Londen was gaaf. Allemaal wel eigenlijk haha.

Valencia. Tenerife. Of zo’n Oktoberfest of allerlei speciaalbieravonden. Die hebben voor aardig wat katers gezorgd de afgelopen jaren. Of juist heel sportief: squashen en tennissen, ook dat hebben we nog een tijdje gedaan. Je leert elkaar op die manier echt kennen. Dat maakt KJ zo mooi. Zeker als er telkens weer een groep jonge mensen binnen komt wandelen.

Opleiden van KJ-ers

Door de jaren heen ben ik me ook steeds meer gaan bemoeien met het opleiden van het personeel. Dat geeft me echt energie en vind ik super leuk om te doen. Veel KJ-ers komen binnen via een stage. En dan gaan we met ze aan de slag. Kijken wat erin zit, helpen om beter te worden. Als ontwikkelaar, maar ook als persoon en teamlid. Als ik nu rondkijk, zie ik veel mensen zitten die ik daarbij heb mogen helpen. Dat maakt me wel trots. Of net als laatst toen Thomas en Quinn zijn afgestudeerd.. echt gaaf om mee te mogen maken.

Samengevat waren de afgelopen 10 jaar écht prachtig. Iedereen die daar zijn steentje aan heeft bij gedragen, bedankt! Van het begin tot het eind. Als het nodig was, stonden we er altijd als een team. Ik hoop, en ga ervan uit, dat we dat de komende 10 jaar vast blijven houden. Dan gaan we een hele gave tijd tegemoet. Met vast en zeker weer hele gave ontwikkelingen.

Tim Huijbers