Watskeburt?! met Luuk Geitel?

Of het nu gaat om software ontwikkelen, het editen van een aftermovie voor zijn stage of het adviseren van klanten: niets is voor onze KJ-Luukster te gek. In 2019 liep de toen 17-jarige Luuk voor het eerst bij ons binnen voor zijn allereerste stage als software ontwikkelaar. Twee jaar later tekende hij in de zomer zijn officiële KJ-Contract als Verkoop-Binnenbaas. Watskeburt?!

Luuk aan het woord:

Tjaa, wat is er gebeurd.. soms lopen dingen nét even anders dan dat je verwacht. Toen ik twee jaar geleden voor het eerst solliciteerde bij KJ wist ik meteen dat ik hier op mijn plek zou zitten. Wel met het idee om mezelf de komende jaren als software ontwikkelaar door te ontwikkelen. Maar die plannen liggen dankzij Bart en Peter in de prullenbak.

Van software ontwikkelaar..

Tijdens mijn eerste stage bij KJ Software kreeg ik de uitdaging om het lokale ERP-systeem om te zetten naar een online ERP-systeem. Succes.. ga er maar aan staan als eerstejaars stagiair. Gelukkig was Tim mijn partner in crime. Hij heeft me toen echt veel geholpen en daar heb ik zoveel van geleerd.

“Bart & Peter wisten 100% zeker dat dit helemaal mijn ding zou zijn”

Voor mijn eindstage werd ik door KJ gevraagd om terug te komen. Super leuk en ik kreeg natuurlijk weer een aardige uitdaging voor mijn kiezen. Zo gaat dat hier bij KJ, soms zien ze dingen in je die je zelf nog niet door hebt. Zo wilde ze me ook accountmanagement-dingentjes laten zien. Bart en Peter waren ervan overtuigd dat het helemaal mijn ding zou zijn.

.. naar accountmanagement

Toen ik een dag met Bart ben meegelopen begreep ik wat ze bedoelde. Ik heb nog nooit een commerciële opleiding gedaan, maar alles wat ze vertelde vond ik vrij logisch. En ook super interessant. Ik had het redelijk snel in de smiezen en na een tijdje ging ik met Sem mee naar klanten. Toen wist ik genoeg: dit ga ik doen!

Super gaaf dat ik verantwoordelijk ben voor de kassa’s bij Brownies&downieS

Gelukkig dachten ze er bij KJ precies hetzelfde over. Tijdens de zomer kon ik starten en toen is het snel gegaan. Echt super gaaf dat ik nu de verantwoordelijkheid van de kassa’s bij Brownies&downieS heb. Een heel mooi bedrijf waar elke keer weer gave uitdagingen naar boven komen. Deze vragen vertalen naar oplossingen voor met ontwikkelaars vind ik echt heel vet. Elke keer weer gaan we voor goud.

We gaan voor goud

Niet alleen op het werk. Sinds mei vlam ik ook 6x per week in de sportschool. Dus dat betekent flink ‘bulken’ op kantoor om kilo’s aan te komen. Alleen op vrijdag ben ik niet in de sportschool. Dan is de KJ-borrel.

En voor de mensen die nog nooit op een KJ-borrel zijn geweest. Sporten zit er daarna niet meer in. Het is te gezellig. Je blijft te lang. En als je niet uitkijkt heb je de volgende dag een kater. Dat feesten hebben ze hier sowieso goed begrepen. Een paar weken terug zijn we met zijn alle naar het Oktoberfest geweest. Wat een gekkenhuis weer haha.

Dusja, watskeburt!? Een switch van ontwikkelaar naar accountmanagement. Natuurlijk wel in de software branche, dus alle kennis over ontwikkelen pas ik nog steeds dagelijks toe. Juist elke dag schakelen tussen de klanten en ontwikkelaars vind ik super vet. Dat kan natuurlijk altijd nog beter en met alle KJ-hulp gaat dat de komende tijd helemaal goed komen.

Luuk Geitel