Welkom Ivo!

Het KJ team groeit en met veel trots en enthousiasme stellen we onze 2e interne held verkoopondersteuning aan jullie voor! Ivo is zijn naam. Geboren en getogen in Herpen en sinds een maand KJ-er in hart en nieren. Dus Ivo, vertel eens wat over jezelf.

Ivo aan het woord:

Ruim een maand geleden ben ik begonnen bij KJ Software als binnendienst medewerker. Ik werkte voorheen bij Rijschool Smits Opleidingen. Een bekende en mooie club uit Oss. Ik hield al een tijdje vacatures in de gaten toen ik de vacature van KJ voorbij zag komen.

Een gokje wagen

De sfeer sprak me meteen aan en ik dacht laat ik eens een gokje wagen. De reactie van KJ was enthousiast en binnen een week had ik het eerste sollicitatiegesprek met Bart en Demy. Het klikte meteen. Het was precies wat ik ervan verwachtte en voor dat we het wisten waren we er samen uit en kon ik uitkijken naar mijn eerste werkdag!

Dat is alweer meer dan een maand geleden. De eerste maand was wel even wennen aan de KJ mentaliteit: ‘work hard, play hard’. Tegelijkertijd was dat ook precies waar ik naar op zoek was. Samen verantwoordelijkheid nemen. Zelfs beslissen. Kritisch naar elkaar kijken. Stappen blijven zetten. En dat alles om de opdrachtgever op de beste manier verder te helpen. Ik zit hier goed op mijn plek.

Voetballen, tennissen en festivals

Naast mijn nieuwe job bij KJ ben ik normaal gesproken te vinden op de voetbalvelden van Herpinia, tennis ik regelmatig en als het straks weer kan ben ik zeker weer op wat festivals te vinden. Maar voor nu vooral focussen en doorgroeien binnen mijn nieuwe rol bij KJ.

Dus ben je een opdrachtgever bij KJ? Dan is de kans groot dat we elkaar binnenkort (al dan niet digitaal) ontmoeten. Ik heb er zin in!

Ivo van  Aalst