Wat maken we leuker en hoe doen we dat dan precies?

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen wat wij en onze klanten niet leuk vinden

Om werk leuker te maken gaan wij eerst op zoek naar de unieke elementen in het bedrijf. In ieder bedrijf zijn verschillende zaken niet leuk, voor de een wordt zijn/haar werk leuker als er geen dubbel werk meer is, zaken eenvoudiger worden en voor de ander als er 100% betrouwbare cijfers zijn. Wat kunnen wij leuker maken en hoe pakken we dit aan?

Je bent geen typemachine

Gegevens overtypen in andere systemen

Het voelt als strafwerk op school
In de avonduren nog gegevens overtypen in een ander systeem zodat collega's morgenvroeg direct aan de slag kunnen? Fijn, maar om 5 uur naar het terras kunnen om vervolgens aan het einde van de avond een mailtje te krijgen dat onze koppeling het werk heeft uitgevoerd dat is pas leuk!

Het maakt ons niet uit waar we mee moeten koppelen, als het voor jou maar leuker wordt.

Opgesloten in een (Ex)cel

Overal en alles in Excel-sheets

Je wilt niet opgesloten zitten in Excel
"Bestand wordt al gebruikt", alleen lezen dan maar weer? Alle kritische informatie van het bedrijf in één of honderden Excel-sheets. Hierdoor raakt je het overzicht kwijt en kun je niet met meerdere mensen direct de meest belangrijke gegevens raadplegen.

Wij zorgen voor een centraal systeem waar alle informatie met één druk op de knop beschikbaar is.

1+1 blijft 2

Cijfers constant narekenen

Als de formule juist is, blijft de uitkomst hetzelfde
Constant handmatig narekenen of alle cijfers wel juist zijn, is super vervelend. Je wilt gewoon op cijfers kunnen vertrouwen en simpele controles uitvoeren. 1 + 1 = namelijk altijd 2, tenzij een collega (perongeluk) de formule in de rekensheet heeft gewijzigd.

Managementoverzichten moeten gewoon uit het systeem rollen. Handmatig berekenen is veel en vaak saai werk. De input zit al in het systeem, met een druk op de knop meteen de juiste en up-to-date informatie maakt het werk een stuk leuker.

Herhalingen, herhalingen

Iedere keer dezelfde stappen

We zien al voldoende herhalingen op TV
Iedere maand dezelfde handeling per klant om herinneringen te sturen van openstaande facturen, je wordt niet gelukkig van slecht betalende klanten en al helemaal niet van iedere keer hetzelfde te doen.

Automatisch alle herinneringen versturen of terugkerende stappen vereenvoudigen dat maakt het werk weer leuk.

Blind door alle gegevens

Geen overzicht

Overspoeld worden door gegevens en continu alles aan elkaar proberen te knopen
Groeien met jouw bedrijf betekent vaak ook een flinke groei aan gegevens, snel raak je het overzicht kwijt. Omdat het systeem niet slim genoeg is ingericht of niet slim genoeg samenwerkt met andere systemen raak je het overzicht volledig kwijt.

Een softwareoplossing dient overzicht te bieden waardoor je beseft dat jij de touwtjes in handen hebt. Zo kan je focussen op het aansturen van de organisatie.

Wat onze klanten over KJ zeggen

 • We zijn blij met ons nieuwe maatwerk portaal myedufax.com. Dit is precies wat we voor ogen hadden. Het is echt heel mooi geworden, echt fijn dat we dit nu hebben. Inhoudelijke kennis is hiermee direct toegankelijk voor gezinnen en bedrijven. Het proces is hiermee een stuk vriendelijker geworden voor de gezinnen en bedrijven. En ook voor ons intern werkt het natuurlijk een stuk efficiënter. Lees de hele case!
 • Daphne van Hoeven
  Alle presentaties en displays veranderen om de haverklap. Daar moesten we telkens onze oude softwareleverancier voor bellen. Om gek van te worden! Dankzij KJ kunnen we dit zelf. En nog mooier … de tool wordt gekoppeld aan ons ERP-systeem. Zo hebben we alles in één pakket. Dit hadden we zelfs niet durven dromen. Lees de hele case!
 • Als wij niet in een vroeg stadium ons Excel-werk hadden vervangen, verdronken we nu met tal van orderverwerkers  in de communicatie met klanten en leveranciers. Nu hebben we nog steeds een kleine groep mensen. Deze kunnen bergen werk verzetten en doen het werk zonder logistiek manager en debiteurenbeheerder. We kunnen met 1 calculator het werk van 4 calculators gedaan krijgen. Zo houden we het werken leuk!
 • Nu we werken met de software van KJ wordt orderverwerking makkelijk, geen overtypen meer, enkel uitzonderingen goedkeuren! We hebben onze webshop gekoppeld aan het ERP-pakket van KJ, dat maakt het runnen van een Webshop gemakkelijk! Er is nu een goede controle op het complete proces, van inkoop, binnenkomst en verwerking van inkoopfacturen. Dat maakt het werk voor ons een stuk leuker.
 • Efficiënt werken en ondersteunen, dat doen alle automatiseerders. Alleen bij KJ hebben ze mij meegenomen in effectief werken en dit vertaald naar het beeldscherm.
  Joost Kleijngeld
  Kleijngeld Bouwmaterialen
 • Vroeger noteerden wij alle werkzaamheden in Excel. Aan het einde van de maand was het een onbegonnen werk om dat om te zetten naar facturen. Laat staan managementrapportages. We factureren nu in een half uur per maand. De managementrapportages kunnen we nu op ieder gewenst moment bekijken.
 • Vroeger koste het veel handmatig werk, moeite, ergernis en controle om ons portaal te vullen voor onze dealers. Nu gaat het helemaal automatisch en kijken we er niet meer naar om. Dat is pas leuk!
  William Rhodes
  The Jekill and Hyde Company

Wil jij ook het werk leuker maken?