Al zeven jaar: EasyParty met Joost.

Heb je een vraag over EasyParty? Dan weet Joost het antwoord. Al meer dan zeven jaar ontwikkelt onze wandelende EasyParty encyclopedie aan de catering- en evenementen software. Toch twijfelde Tim en Demy in het begin tijdens zijn sollicitatiegesprek. Huh, hoe kan dat dan Joost?

Joost aan het woord:

Haha ja, Tim en Demy twijfelde aan het begin aan me. Terecht hoor. Toen ik zestien was heb ik een aantal maanden stage gelopen bij KJ. Als zestienjarige waren er natuurlijk veel dingen interessanter dan school en stage lopen. Toen ik twee jaar later solliciteerde heb ik ├ęcht mijn best moeten doen om ze te overtuigen dat ik niet meer dat zestienjarige jochie was.

Onder Tim zijn hoede mocht ik beginnen. En ik wilde natuurlijk laten zien wat ik kon. In het begin met wat simpele taken. Daarna ben ik er langzaam in gegroeid en nam ik steeds meer werk van Tim over. Super gaaf om daar nu al jaren aan te bouwen en nu zelf de persoon te zijn die op bijna elke vraag het antwoord weet.

Daardoor is geen dag hetzelfde. Het bedrijf is hier ook altijd in beweging. Dat is misschien wel het mooiste. Je maakt in die jaren samen zoveel mee. Ik ben al drie keer met KJ verhuisd omdat we uit het kantoor groeide. Het team is ondertussen denk ik verdubbeld. Maar toch is het ook allemaal hetzelfde gebleven.

Gewoon gezellig en veel uitjes. De ene keer padellen of voetballen. De andere keer weer een XXL-Borrel of een weekend naar het buitenland met het team. Je leert elkaar dan toch op een andere keer kennen. Normaal gaat het natuurlijk veel over EasyParty. Dan is het vooral feesten.

Naast de technische vraagstukken begeleid ik sinds kort ook de jonkies. Dat is echt leuk. Zeker als er iets mee gedaan wordt. Dat stukje vooruitgang is vet om te zien. Dat lukt niet altijd, maar als het kwartje valt is dat echt tof. Want met die jonge KJ-ers gaan we EasyParty zeker weer naar een volgend niveau tillen!

Daar verwacht ik de komende jaren bij KJ ook vooral mee bezig te zijn. We hebben nog genoeg plannen liggen. Die hebben tijd nodig, maar we weten ook dat het er gaat komen! Houd het dus in de gaten. Dan kunnen we zien of een van de ‘jonkies’ tegen die tijd het antwoord op alle vragen weet. Zou mooi zijn toch?

Groeten,

Joost van de Crommert