Een nieuwe collega: Niels Janssen

Als er iemand enthousiast is over software en ontwikkelen, dan is het onze nieuwe Senior Ontwikkelaar Niels wel. Al zijn hele leven wandelt hij rond in de wereld van het programmeren. Hij heeft zelfs een tijd ons prachtige vak aan de nieuwe generatie op school mogen onderwijzen. Sinds 1 maart is hij het KJ-Team komen versterken en daar zijn we hartstikke blij mee. Maak kennis met Niels Janssen. 

Niels Janssen aan het woord:

Dat klopt ja. De eerste maand zit er zelfs alweer op en die is super goed bevallen. Voor zo ver als ik me kan herinneren ben ik al gek van ICT en software. Op m’n 14e knutselde ik al websites in elkaar en ging ik huis aan huis om computers te repareren. Heerlijk vind ik dat, beetje puzzelen.

Hoe groter de uitdaging des te leuker ik het vind. Precies die uitdagingen hoop ik hier in Veghel bij KJ Software te vinden. Toevallig ben ik hier via een oud-studente (Janneke) terecht gekomen. Zij werkte al bij KJ en vertelde me dat dit echt iets voor mij zou zijn. Dusja, dan word je toch nieuwsgierig he.

Helemaal naar Veghel vanuit Someren?

Eigenlijk begreep ik pas echt wat ze bedoelde toen ik hier voor het eerst op gesprek kwam. De saamhorigheid. Het verantwoordelijkheidsgevoel. Het beste uit elkaar naar boven willen halen. Door te zeggen wat je vindt, maar ook door samen leuke dingen te doen. Vanaf het eerste moment werd ik meegevraagd om een potje te gaan bowlen of mee naar concerten te gaan. Dat maak je niet op veel plekken mee.

De eerste maand is ben ik vooral bezig geweest om de klanten, de processen en de technieken te leren kennen. Daarin werk ik veel samen met Tim. Die is trouwens minstens zo enthousiast als ik over ontwikkelen en automatiseren. Echt aanstekelijk en leuk. Én mooi dat hij me meteen een paar gave en uitdagende issues gaf. Dat geeft meteen vertrouwen!

Precies gevonden wat ik zocht!

Het voelt goed hier in Veghel. Ik word van alle kanten geholpen en heb het idee dat ik ook meteen van toegevoegde waarde voor het team ben. En als dat niet zo was geweest had ik dat ook gehoord, zo gaat dat hier volgens mij wel haha!

Een mooi begin en op naar een mooie lange samenwerking met gave uitdagingen voor toffe klanten. Dat heb ik het liefst!

Niels Janssen