Welkom bij KJ Software: Roy Timmers

Leuk nieuws! Want Roy Timmers is het KJ-team in april komen versterken. Een bekende van Maik, het broertje van Joyce en natuurlijk niet te vergeten: topspits van FC de Rakt 2. Maar na de eerste maand hebben we vooral gemerkt dat Roy, vooral Roy is. En Roy.. is precies wat we zochten! Maken wij de verwachting ook een beetje waar, Roy?

Roy aan het woord:

Haha, zeker weten. Tot nu toe is het precies wat ik ervan verwacht had. Ik heb de afgelopen jaren als ontwikkelaar gewerkt, dus ik wist wel een beetje wat ik kon verwachten. Bij KJ ga ik nu in een andere programmeertaal ontwikkelen. Dus dat is wel even aanpoten, maar vooral superleuk en precies wat ik zocht.

Na 7 jaar bij hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Maik is een oud-collega van me en had dat via-via te horen gekregen en stuurde me een appje om een bakkie koffie te doen. Van mijn zus Joyce had ik al genoeg leuke verhalen over KJ gehoord, dus ik dacht.. bakkie koffie moet altijd kunnen en voordat je het weet ben je dan onderweg naar Veghel voor een kennismaking.

“Ze gaven me na het eerste gesprek
meteen wat huiswerk mee”

Dat verliep eigenlijk meteen heel vlot, maar ik kreeg wel wat huiswerk mee. Ze wilde toch even kijken in hoeverre ik met de programmeertalen van KJ uit de voeten kon. Dat was gelukkig geen enkel probleem. Dus waren we er snel uit en kon ik in april gaan beginnen.

In mijn eerste week leerde ik de meeste KJ-ers meteen goed kennen. Van alle kanten werd ik geholpen bij het ontwikkelen en op vrijdag ging ik meteen mee naar een concert van Scooter. Ze hadden een kaartje over, dusja.. dan gaan we natuurlijk mee hè! Ik houd sowieso wel van een feestje op z’n tijd. Na het voetballen in de kantine wil de microfoon wel eens in mijn handen blijven plakken. Een festivalletje hier of gewoon lekker potje gamen daar. Die gezelligheid zoek ik wel op!

“Hopelijk kan ik snel steeds meer
mijn steentje bijdragen!”

Mijn eerste indruk van KJ is super en ik hoop op korte termijn mijn steentje steeds meer bij te kunnen dragen aan het al het moois dat hier gemaakt wordt. Dat heeft eventjes tijd nodig, maar heb ik alle vertrouwen in!

Roy Timmers