Een terugblik op KJ-2021 én een vooruitblik op 2022

De kerstborrel zit erop en de nieuwjaarsreceptie staat gepland. Een mooi moment op terug te blikken op het afgelopen jaar. Een bijzonder jaar, maar gelukkig ook een jaar vol vette trajecten, samenwerkingen, team-uitjes, ontwikkelingen en nieuwe KJ-ers. KJ-2021 in een notendop..

Toffe samenwerkingen in maatwerk software

Zo zijn we het afgelopen jaar druk in de weer geweest met giga gave koppelingen voor BSU. Opende er nieuwe vestigingen van Brownies&downieS met onze kassasystemen. Ging de software voor Madurodam live. Ontwikkelde we een geautomatiseerd voorraadbeheer en inkoopfactuur controle voor Adezz en een nieuwe koppeling voor Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling en Keuken Tegels en Sanitair. En dat? Dat is het topje van de ijsberg. Vet!

Vette KJ-Dagen

Net als de KJ-dagen. Een weekend Breda. Oktoberfest. Meerdere barbecues op kantoor. Het bierpong-toernooi. Ja.. op de momenten dat het kon hebben we het er van genomen. Laat dat maar aan de KJ-ers over. Voor elke aanleiding wisten we wel een borrel te verzinnen. De KJ-Carnavalsborrel, de vrijdagmiddagborrel of de speciaalbierquiz borrel. Want bij hard werken hoort natuurlijk hard feesten.

En dat kan alleen met het KJ-TOP-TEAM

Stuk voor stuk toppers. Het team groeide dit jaar naar 26 in totaal. Luuk, Paul, Quint, Stan, Thijs en Ivo kwamen het team versterken. Met succes, want de contracten zijn ondertussen allemaal verlengd. Tegelijkertijd heeft de oude garde 2021 ook overleefd. Hoe houden ze het vol..

Nou? Omdat KJ-Kantoor misschien gewoon helemaal de bom is!?

De casinokamer, het biljart, de voetbaltafel en de toffe werkplekken zijn er natuurlijk niet voor niets. Maar toch zaten we in 2021 niet stil. Zo kwam er een playseat, nieuwe parkeervakken, een gepimpte grasmaaier. De nieuwste FIFA, een karaokeset (waarvan de microfoon Quint z’n beste vriend is geworden). Jaja, er lopen wat karaoke talentjes rond hier sinds dit jaar.

Ondertussen staat 2022 voor de deur..

Waarin we weer van plan zijn gruwelijk slimme oplossingen te maken. We gaan voor Nouvion een gaaf traject starten, voor Emma Handson mogen we maatwerk software ontwikkelen en bij BSU gaan we door ontwikkelen op het project van afgelopen jaar. Verder hopen we volgend jaar weer eens met het personeelsfeest naar het buitenland te gaan. Fingers crossed. We houden goede hoop! En er ook in 2022 weer een prachtig jaar van te maken.

Iedereen bedankt voor 2021 en tot volgend jaar!

Het KJ-Team