Investeren in medewerkers vinden we leuk

Hoe is het om te werken bij KJ?

Wij maken niet alleen het werk van onze klanten leuker, maar één van onze belangrijkste taken is het leuk maken van het werk voor onze werknemers. Als wij, of iemand die bij KJ werkt vindt dat iets niet leuk is, dan zorgen we ervoor dat dit weer leuk wordt. We bieden dan de vrijheid aan om het zelf leuk te maken.

Ieder jaar hebben we een mega tof personeelsfeest. Dat vieren we dan in Spanje of ergens waar de zon schijnt. Ook organiseren we bierproeverijen, tenniswedstrijden, stapavonden, BBQ's en alle andere dingen die je ook met je vrienden doet. Want je moet het toch 40 uur per week met elkaar uithouden. Dan kun je het net zo goed ook maar meteen leuk maken! Naast al deze toffe dingen moet er natuurlijk ook gewerkt worden, we vinden het leuk om met elkaar succesjes te vieren (en vijven ook zelfs). We verwachten van jou een brok passie en energie en dan is alles mogelijk.

Goed verhaal, lekker kort ook, maar naar wat voor soort nieuwe 'KJ-ers' zijn we momenteel op zoek? Bekijk hieronder onze openstaande vacatures.

Vacatures

28 november 2022

Junior Tester

21 augustus 2022

Accountmanager (32-40)

28 juli 2022

Junior Software Developer

Junior Softwareontwikkelaar icon Als (Junior) softwareontwikkelaar & projectmanager ontwikkel je applicaties voor onze klanten en ben jij hun eerste aanspreekpunt. […]
1 oktober 2021

Software Developer

Junior Softwareontwikkelaar icon Als (Junior) softwareontwikkelaar & projectmanager ontwikkel je applicaties voor onze klanten en ben jij hun eerste aanspreekpunt. […]
7 april 2021

Stage Software Ontwikkelaar (MBO)

16 maart 2021

Stage Software Ontwikkelaar (HBO)

Wat maakt iemand een KJ-er

Competenties zijn vaardigheden en of persoonlijke eigenschappen die je bezit. Wij vinden het belangrijk dat onze werknemers zich thuis voelen in ons bedrijf. Wanneer je onderstaande competenties bezit, dan ben jij een perfecte kandidaat voor ons!
Professionele competenties
Hoe handel je?

Verantwoordelijk
Probleemoplossend
Professioneel
Flexibel
Persoonlijk
Persoonlijke competenties
Wie ben je?

Teamplayer
Out-of-the-box denker
Humoristisch
Zelfstandig
Gedreven