Onze 2e Thomas aan het woord

De eerste keer dat ik met KJ Software in contact kwam zat ik nog op de middelbare school. Het was tijdens een introdag. Ik vond het meteen een heel gaaf bedrijf. Een jong team en toffe sfeer. Tijdens mijn vervolgstudie ICT aan de Fontys Hogeschool wist ik het meteen waar ik mijn stage wilde gaan lopen… bij KJ natuurlijk.

“Wat is leuker dan na een vette stage meteen aan aan de slag te kunnen?”😁

Lekker in de buurt en ik wist zeker dat ik er veel kon gaan leren. Toen ik Demy opbelde mocht ik de week erna op gesprek komen. We bedachten samen een vette opdracht en ik mocht precies gaan doen wat ik wilde: programmeren in een voor mij nog onbekende programmeertaal, Laravel.

Na het gesprek begon meteen de middagborrel. Hoe mijn stage eruit zag? Flink aanpoten bij het ontwikkelen van een nieuwe applicatie waarin facturen verzonden worden en betalingen kunnen worden voldaan. Niet iets wat ik zomaar in mijn eentje kon ontwikkelen. Gelukkig hielp Dominique waar nodig. Daar leer je echt veel van.

“Hoe mijn stage eruit zag? Flink aanpoten met veel hulp van Dominique”👍

En verder? Veel potjes Fifa, opening van het nieuwe pand, vrijdagmiddagborrel XL.. noem het maar op. Het half jaar vloog voorbij en voordat ik het wist zat mijn stage er bijna op. Het beviel van beide kanten zo goed dat we op zoek gingen naar een oplossing… 32 uur werken bij KJ en mijn ICT studie als deelstudie vervolgen.

“Ik heb er zin in!”👍

Begin februari was mijn officiële eerste werkdag. Natuurlijk super leuk om door te groeien van stagiair naar ‘echte’ KJ ontwikkelaar. Er ligt een mooi ontwikkelplan klaar voor de komende periode. Ik heb er zin in!

Thomas van der Pol