Een nieuwe KJ-er: Anne Vlassak

Studeren aan de Universiteit van Amsterdam en dan solliciteren bij KJ Software in Veghel. Hoe dan? Nou, als je als 21-jarige Veghelse op zoek bent naar een leuk software bedrijf in de buurt is dat eigenlijk heel logisch. Lekker op het fietsje naar het werk, toch Anne?

Anne aan het woord:

Dat was het idee en dat is ook gelukt. Ik heb inderdaad mijn Bachelor Informatiekunde aan de Universiteit in Amsterdam gehaald, maar kom gewoon uit Veghel. De opleiding zit in Utrecht, Groningen en Amsterdam. Qua reistijd was dat een klein verschil  tussen Utrecht en Amsterdam, dus leek Amsterdam me wel leuk. Al heb ik in die tijd ook veel vanuit huis gedaan tijdens de corona periode.

Ondanks dat heb ik daar écht een leuke tijd gehad. De opleiding was een schot in de roos voor me. Ik wilde bedrijfskunde studeren, maar dan met iets extra’s. Nou… dat heb ik bij informatiekunde geweten. Naast het stukje organisatie en communicatie leer je ook software programmeren. Super gaaf! Je hebt daardoor kennis van software maar bent toch redelijk allround. Na mijn Bachelor wilde ik eens meemaken hoe dat er in het ‘echt’ aan toe gaat.

“Volgens mij is KJ altijd in beweging
en kun je hier alle kanten op”

Toen begon de zoektocht: een leuke baan die hierop aansloot, op fietsafstand, bij een jong bedrijf met lekker veel reuring. Dat viel allemaal samen toen ik de vacature tester bij KJ Software zag. Het gevoel dat ik had werd bevestigd in het eerste gesprek met Demy en Bart. Volgens mij is KJ altijd in beweging en kun je hier alle kanten op. Dus dat leek me super leuk!

Ik werk nu een paar weken bij KJ en moet zeggen dat er de eerste dagen wel veel op me af kwam. Gelukkig word ik van alle kanten geholpen. Ik kijk nu veel met Thijs en Mieke mee. Ze leren me de fijne kneepjes van het testen. Dat bevalt heel goed en is ook erg gezellig.

“Op een feestje of een festivalletje
kun je me zeker tegenkomen”

Ik heb het idee dat ik hier wel op mijn plek zit. Ik houd zelf van aanpakken en van gezelligheid. Op een feestje of een festivalletje kun je me zeker tegenkomen. Verder hockey ik in het weekend in bij Geel-Zwart in de kelderklasse, maar ben ik ook gewoon graag thuis hoor. Ik woon sinds kort met mijn vriend samen in Veghel. Dus dat zijn op allerlei vlakken hele leuke ontwikkelingen!

Groetjes,

Anne Vlassak