Onze werkwijze

Hoe kunnen wij u helpen om uw werk leuker te maken?

Onze unieke werkwijze uitgelegd
Stap 1 | Inventarisatie
Wij komen bij u langs en bepalen samen de gewenste oplossing
Tijdens het eerste gesprek vragen wij u het hemd van het lijf. We willen alles weten over uw processen en de uitdagingen die u heeft in het werk en uw bedrijf leren kennen. Samen denken we na over de gewenste oplossing en hoe wij uw door middel van onze software uw proces kunnen optimaliseren.

Stap 2 | Oplossing
Met zo min mogelijk stappen naar het resultaat
Om te komen tot de beste oplossing, stellen we voor u een budgetvoorstel samen. Hierin is de globale oplossing opgenomen en benoemen we natuurlijk ook de kosten. Wanneer de investering aansluit bij uw budget gaan we het definitieve voorstel uitwerken. In dat voorstel is alle functionaliteit opgenomen en maken we schermschetsen van het complete systeem. Zo zorgen we er samen voor dat u niet voor verrassingen komt te staan als het systeem uiteindelijk wordt opgeleverd.

Zowel u als wij kunnen niet alles voorzien. Daarom nemen we ook een optimalisatiebudget op in het voorstel. Dat budget creëert ruimte voor mogelijke aanvullende functionaliteit, die op basis van voortschrijdend inzicht, voort kan komen uit de oplossing. Na uw akkoord op het voorstel zetten we onze ontwikkelaars aan de slag.
Stap 3 | Ontwikkeling
Onze ontwikkelaars gaan voor u aan de slag
U krijgt allereerst een projectmanager toegewezen. Dit is een specialist die het complete traject gaat begeleiden en is uw eerste aanspreekpunt. Tevens wordt een planning gemaakt met de stappen die leiden tot de livegang van het systeem. Tijdens het ontwikkeltraject heeft u nauw contact met de projectmanager. Het systeem wordt vervolgens (in delen) opgeleverd.

Nadat de ontwikkeling is afgerond, wordt een testomgeving geïnstalleerd. In deze omgeving kunt u de benodigde tests uitvoeren en alvast kennismaken met de software.
Stap 4 | Implementatie
Samen werken we naar het gewenste eindresultaat
Geen enkel systeem kan in gebruik genomen worden zonder een goede implementatie. Hoe gebruiksvriendelijk het ook is. We komen dus ook bij u langs om de gebruikers te instrueren. Niet zozeer om ze te leren hoe ze welk knopje moeten gebruiken, maar om het proces en de achterliggende gedachte toe te lichten. Zo nemen we de gebruikers mee in de verandering en bepalen we samen de ideale werkwijze.

Doordat we de implementatieconsultant vanaf de start van het traject op de hoogte houden, weet hij of zij precies hoe het systeem werkt. Hierdoor is ook de benodigde proceskennis om het systeem goed te implementeren aanwezig.
Stap 5 | Optimalisatie
Het kan altijd nog beter
Om het systeem maximaal te laten aansluiten bij het proces, starten we na de implementatie een optimalisatiefase. Tijdens deze fase zorgen we er samen voor dat de laatste puntjes op de "i" worden gezet. Hiervoor verzamelen we input bij u en uw medewerkers om daarna te bepalen welke optimalisaties nodig zijn.

Uiteraard is het systeem na de optimalisatiefase altijd uit te breiden met extra onderdelen. Wellicht hebben we dat al bepaald tijdens de inventarisatie. Het is belangrijk dat het systeem met uw organisatie kan meegroeien. Daarom kunnen we altijd functies of modules toevoegen aan uw systeem.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?