Nieuwe pingpongtafel dankzij de KJ-Wishlist

Stan kwam met het geniale idee om iets te wensen voor de KJ-wishlist. En wat denk je? Geen saai item zoals een racket, speciaalbiertje of een wafel. Nee, Stan had iets in petto wat je met z’n alle kunt doen: een pingpongtafel! Stan, maat, hoe heb jij dat nou weer voor elkaar gekregen.

Stan vertelt:

Nou, eigenlijk was het niet zo ingewikkeld. Bij KJ hebben we een lijst waar we allerlei leuke ideeën op kunnen zetten. Elke twee maanden kunnen we iets van de lijst kiezen en dat uitvoeren. In onze kantine hebben we al een pooltafel, PlayStation, tafelvoetbal en dartbord. Maar toen bedacht ik me: hoe vet zou het zijn om ook een pingpongtafel te hebben? Het is altijd leuk om te spelen en kan voor een beetje competitie zorgen. Dus toen zette ik hem op de wishlist.

Er stonden nogal wat opties op de lijst, maar zonder problemen kreeg de pingpongtafel de hoogste prioriteit. Andere KJ’ers waren ook enthousiast, zij speelden het vroeger ook vaak op vakantie en wilden ook graag dat de tafel er kwam. Binnen anderhalve maand was het al zover!

In het begin stond de tafel in het midden van de kantine, je kon ‘m niet missen haha. Maar bij beter weer verplaatsen we de tafel naar buiten. Dan kunnen we meteen wat toernooitjes organiseren… Als er tenminste andere KJ-ers zijn die de uitdaging aandurven! 😉

Stan Derix