KJ Blog

20 oktober 2020

Excel versus Maatwerk Software

Wat maakt dat vele van ons werken in Excel? Wat zijn de voordelen van Excel overzichten? En hoe komt het dat grotere bedrijven hier minder gebruik van maken? In dit artikel leggen we uit hoe het komt dat vele van ons in Excel overzichten werken en wat de voordelen van Excel zijn. Daarnaast laten we zien waarom bedrijven de overstap naar maatwerk software maken en van welke voordelen ze hierdoor profiteren. bedrijf inschakelt (dus geen éénpitter) kun je in de meeste gevallen snel starten met implementeren.
10 juli 2020

Implementeren van maatwerk software kost meer tijd

Goed werk heeft tijd nodig. Dat wil niet zeggen dat het implementeren van maatwerk software meer tijd kost dan bij standaard software. Wanneer je een gerenommeerd bedrijf inschakelt (dus geen éénpitter) kun je in de meeste gevallen snel starten met implementeren.
22 april 2020

KJ Memory

Winnen met KJ Memory! Speel jij KJ Memory binnen één minuut uit met minder dan 22 gedraaide kaarten? Maak een […]
10 april 2020

12 stappenplan voor soepele processen [infographic]

12 stappenplan voor soepele processen [infographic]
10 april 2020

Softwarepijn bij eindgebruikers

Software kan je processen automatiseren. Helaas is dat niet altijd het geval. Een workaround hier, gegevens overtypen daar en voordat je het weet ben je alles uit je mailbox aan het verwerken. Herkenbaar? Je bent je er misschien niet van bewust, maar de kans is groot dat je processen zo lek zijn als een mandje. Gelukkig zijn deze lekkages te verhelpen. In dit artikel laten we je zien hoe.