KJ Blog

16 juli 2021

Aftermovie Stage Quint, Paul, Abe & Luuk

Grote dank voor deze toffe aftermovie Quint, Paul & Luuk.
8 juni 2021

Carrièreswitch: van verpleegkundige naar KJ-tester

Jaja! Een leuk nieuwtje vanuit het KJ hoofdkantoor. Want een verpleegkundige met meer dan 12 jaar ervaring gaat sinds deze week door het leven als KJ-tester. Thijs Wiendels is zijn naam. Geboren en getogen in het prachtige Gemert. En wat zijn we blij dat we Thijs KJ-er mogen noemen. Al zal de eerste periode wel even wennen zijn, toch Thijs?
31 mei 2021

Het is feest in Veghel!

Want Demy is vandaag 12,5 jaar KJ-er! Een periode waarin Deems niet stil heeft gezeten. Want zeg je KJ, dan zeg je Demy. Bijna elke functietitel zag hij achter zijn naam staan. Van stagiair en ontwikkelaar tot implementatiekoning, projectmanager en P&O master. Toch bleef één ding altijd hetzelfde: zijn handen uit de mouwen om aan verbeteringen te bouwen.
19 mei 2021

Welkom Ivo!

Het KJ team groeit en met veel trots en enthousiasme stellen we onze 2e interne held verkoopondersteuning aan jullie voor! Ivo is zijn naam. Geboren en getogen in Herpen en sinds een maand KJ-er in hart en nieren..
19 januari 2021

Even voorstellen: Rob van Beekveld..

Onze nieuwe interne verkoopheld maakte in november zijn debuut op de werkvloer. Een voetballer die zijn jeugddroom om prof te worden heeft laten varen, maar de ambities om in een leuk team mooie resultaten neer te zetten is blijven hangen. En met de mop van de week, Beekie Friday en zijn enthousiasme is hij hard op weg. Van Party-Koning tot KJ-er in de dop.. bereid jezelf voor en ontmoet Rob.