Koppelingen

Integratie met andere softwareoplossingen maken werk leuker

Koppelingen tussen onze software en die van andere softwareleveranciers

AFAS-koppeling

Koppeling met AFAS

Altijd jouw cijfers up-to-date
In combinatie met onze ERP-systemen heb je altijd alle cijfers bij de hand. Factureer direct vanuit onze oplossingen en door middel van een koppeling staan jouw gegevens daarna ook in AFAS. Heeft de klant betaald? Dan komt er een terugkoppeling naar het ERP-systeem.

Met onze planningsmodules kun je het personeel plannen, de urenverwerking en omzetten naar de juiste looncomponenten. Vervolgens exporteer je de uren naar AFAS voor de loonadministratie. Overtypen van gegevens behoort tot het verleden.

Exact-koppeling

Koppeling met Exact (online)

Minder overtypen en meer inzicht
Alle producten met kostprijscalculaties, offertes en orders, debiteuren kun je met behulp van de juiste modules vastleggen in onze ERP-oplossingen. Factureer je daarna direct vanuit onze oplossingen, dan staan door middel van een koppeling de gegevens daarna ook in Exact. Heeft de klant betaald? Dan komt er een terugkoppeling naar het ERP-systeem.

Twinfield-koppeling

Koppeling met Twinfield

De juiste gegevens direct in de boekhouding.
Gebruikt de accountant of jijzelf Twinfield voor de boekhouding? Dan biedt een koppeling een uitkomst. In combinatie met onze oplossingen is factureren een fluitje van een cent. De mutaties, debiteuren en omzetten exporteren we door middel van een koppeling naar Twinfield. Zo behoort overtypen van data en handmatig facturen doorsturen tot het verleden. Dat maakt het werk leuker, maar ook veel sneller.

Loket.nl-koppeling

Koppeling met Loket.nl

Gegevens van je medewerkers en urenregistatie direct up-to-date!
Gebruikt de accountant of jijzelf Loket.nl voor je urenregistratie of verloning? Dan biedt een koppeling een uitkomst. Door Loket en onze software te koppelen heb je altijd direct de gegevens van al je werknemers in onze applicatie. Bovendien stuur je aan het einde van de periode gewerkte uren met één klik door naar Loket. Overtypen en dubbel registreren, daar houden wij niet van.

Mailchimp-koppeling

Koppeling met Mailchimp

De relaties gekoppeld aan de juiste maillijsten
Met een koppeling met Mailchimp in combinatie met onze CRM-oplossing, kun je gemakkelijk jouw maillijsten samenstellen. Meldt een relatie zich af? Dan wordt dat automatisch verwerkt in het CRM-systeem en vice versa. Eventueel kunnen we ook andere data uitwisselen, maar dat is afhankelijk van jouw wensen.

SAP-koppeling

Koppeling met SAP

Flexibiliteit en meer inzicht
De flexibiliteit en betaalbaarheid van onze oplossingen is voor vele een reden om onze oplossingen aan te schaffen. Maar maakt de moedermaatschappij of andere bedrijfstak gebruik van een andere softwareoplossing als SAP, dan kan het veel tijd kosten om gegevens over te hevelen. Door middel van onze software en een koppeling met SAP, kunnen wij de juiste oplossing bieden. De flexibiliteit van onze oplossingen en een directe koppeling zorgen ervoor dat je geen gegevens meer hoeft over te typen. Dat maakt het werk veel leuker, maar ook veel makkelijker.

Accountview-koppeling

Koppeling met Accountview

Financieel overzicht in een handomdraai
De oplossingen van Accountview zijn zeer geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Maar hoe behoud je het overzicht? Met onze oplossingen voor het invoeren van orders, relatiebeheer, maken van offertes en proces en projectadministraties in combinatie met een koppeling met Accountview, ben je altijd op de hoogte van de meest recente cijfers. Een synchronisatie tussen de 2 systemen zorgt voor een optimaal inzicht in jouw financiële situatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie?