“We zijn enorm blij met ons
maatwerk software systeem Happy!”

Lisette Muskens, Manager Emma rapporteert & redigeert.

“We zijn enorm blij met ons
maatwerk software systeem Happy!”

Lisette Muskens, Manager Emma rapporteert & redigeert.

Emma Handson?

Notuleert, assisteert, adviseert, rapporteert en redigeert. Emma is de ultieme notulist of assistent die veel verder gaat dan de bekende clichés. Dat extra stapje, die puntjes op de i, de handen uit de mouwen en de klant centraal — Emma Handson maakt een succes van jouw dag!

Lisette vertelt: “Het zal je niet verrassen dat we bij Emma Handson flexibiliteit en aanpakken belangrijk vinden. Standaardsoftware ligt ons dus niet. Gelukkig maakten we al in een vroeg stadium kennis met maatwerksoftware. Vanaf het eerste moment werkte dat fijn en erg efficiënt, net als onze jarenlange samenwerking met KJ.”

Emma Handson?

Notuleert, assisteer, adviseert, rapporteer en redigeert. Emma is de ultieme notulist of assistent die veel verder gaat dan de bekende clichés. Dat extra stapje, die puntjes op de i, de handen uit de mouwen en de klant centraal — you name it, Emma does it.

Lisette vertelt: Het zal je niet verrassen dat we bij Emma Handson flexibiliteit en aanpakken belangrijk vinden. Standaard software ligt ons dus niet. Gelukkig maakten we al in een vroeg stadium kennis met maatwerk software. Vanaf het eerste moment werkte dat fijn en erg efficiënt, net als onze jarenlange samenwerking met KJ.

Want we werken al best lang samen toch?

“Sinds 2006 werken we al met elkaar samen. Sinds die tijd zijn we als bedrijf enorm gegroeid en de software bewoog telkens met ons mee. Voor elke uitdaging in de groei hadden de dames en heren van KJ een passende oplossing. Van een CRM-systeem en een dictaat-volgsysteem tot een urenregistratie. Alles wat we nodig hadden, konden de KJ’ers voor ons maken.

Drie jaar geleden besloten we over te stappen naar een nieuw systeem. De tijd vliegt en de standaarden, vereisten en mogelijkheden gaan minstens zo snel. Een nieuw systeem was echt nodig om de volgende stappen in de toekomst te kunnen maken. Het was een gigantisch project, waar we ons samen goed doorheen hebben weten te slaan. Het nieuwe systeem is bijna volledig live. En ondertussen kijken we alweer vooruit. Want bij Emma Handson zijn we altijd in beweging.”

“Voordat de ontwikkeling start is alles al visueel uitgewerkt”

Wat zijn die nieuwe plannen dan?

“Nou, ondertussen notuleren we meer dan 2.000 vergaderingen per jaar. En ja, die moeten ook allemaal gepland worden. We doen dat nu nog vanuit een Exceldocument, maar met de nieuwe technologieën moet dat slimmer kunnen. We willen dat KJ Software een planningsmodule voor ons bouwt die met ons meedenkt. Wie is er beschikbaar? Wat als een vergadering uitvalt of als er een collega bijkomt? Hoe ziet het er dan uit qua beschikbaarheid?

Dat soort wensen bespreken we met Bart en Rob. Zij gaan daar dan mee aan de slag en vertalen het met ontwikkelaars naar een technische oplossing. Dit is een pdf-document waarin de oplossing helemaal visueel is uitgewerkt. Dat werkt super als praatstuk om de oplossing te finetunen, nog voordat de ontwikkeling begint.”

Wat zegt dat over de manier waarop we bij KJ werken?

“Jullie zijn flexibel en houden wel van een uitdaging. Jullie zijn open en vertellen waar het op staat. De samenwerking voelt erg informeel aan. Daar moest ik in het begin wel even aan wennen. Dan waren we bij jullie op kantoor en kwam Bart in zijn korte broek en op teenslippers voorbijlopen. Dat zie je niet op veel plekken gebeuren.

Dat informele werkt echt super. Je weet precies wat je aan elkaar hebt en het houdt het bedrijf volgens mij ook flexibel. Communicatie is key bij het ontwikkelen van software. Dat snappen ze heel goed bij KJ. Want waar de communicatie informeel is, zijn ze inhoudelijk bijzonder sterk. Ze denken altijd een paar stappen vooruit en overzien het totale plaatje. Processen automatiseren en slimmer maken met maatwerksoftware is écht helemaal jullie ding.”

“Werkplezier en efficiëntie in één klap dankzij de maatwerk software”

Lisette Muskens, Manager Emma rapporteert & redigeert.

We zijn bij Emma Handson helemaal happy met onze maatwerk software. Het werkt super efficiënt, is gebruiksvriendelijk en door het systeem blijven we flexibel voor onze opdrachtgevers. Dat is niet alleen heel fijn, maar zorgt er ook voor dat we de service kunnen verlenen aan onze klanten die we willen doordat we niet onnodig met administratie bezig hoeven te zijn. Een dikke aanrader!

Lisette en Emma Handson, bedankt voor de jarenlange en fijne samenwerking. Het fundament voor de komende jaren is er met genoeg mogelijkheden voor de toekomst. Wij hebben enorm veel zin in!