Slimmere processen
met maatwerk softwareMaatwerk software maakt processen slimmer en verhoogt de efficiëntie van jouw organisatie.

Wat doet onze maatwerk software voor andere bedrijven?

Wij optimaliseren processen met onze maatwerk software
Maak processen slimmer en verhoog de efficiëntie van jouw organisatie door software van KJ
In ieder bedrijf zijn er processen die door middel van software efficiënter uitgevoerd kunnen worden. Het maakt niet uit in welke branche, hoeveel werknemers of waar jouw bedrijf zich op richt, er zijn altijd processen die verbeterd kunnen worden. Bij ieder bedrijf waar we op bezoek gaan zijn er zaken die nog steeds handmatig uitgevoerd worden, kunnen onnodige fouten voorkomen worden en wordt er data dubbel ingevoerd. KJ heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van deze processen door onze maatwerk software perfect aan te laten sluiten aan deze processen.
Hoe verslim je processen rondom 65.000 productcombinaties?
Van 10.500 orders met de hand, naar 70% geautomatiseerd én constant.
The Jekill and Hyde Company is een toonaangevende producent van elektronisch verstelbare uitlaatsystemen voor motoren. Om het bestelproces en de productie zo goed mogelijk te laten verlopen is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in ICT-oplossingen. Het updaten en onderhouden van het assortiment op het portaal was een tijdrovende klus. Door de complexe inrichting van het ERP-pakket is de aansluiting niet optimaal en is een live koppeling ontbreekt. Dit maakt het proces erg foutgevoelig, wat afbreuk doet aan het vertrouwen van de dealers in het bestelproces.

Lees in de case hoe we deze complexe processen eenvoudig maakte. Van 65.000 productcombinaties met de hand, naar 70% geautomatiseerd én constant.

Zin in een vrijblijvende brainstorm?

Wij komen graag bij je langs op jouw proces te bespreken tijdens een brainstormsessie, je krijgt gratis tips en we bekijken hoe we jouw processen kunnen verbeteren met onze software.

Voer jouw gegevens in en we bellen zo snel mogelijk om en afspraak te maken.

Na de brainstorm weet je:
1. hoe je de processen van jouw organisatie slimmer inricht
2. op welke manieren automatisering je daarbij helpt
3. hoe KJ Software jouw complexe processen eenvoudig kan maken.

De voordelen van maatwerk software

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?